Cutting Edge Productions

Welcome to http://www.cep.no


This website requires Macromedia Flash Player 7 or later, and JavaScript must be enabled.

Get Flash Player

If you allready have Flash Player 8 installed or JavaScript disabled, click on the following link to bypass the javascript detection script. Cutting Edge Productions

Denne siden krever Flash Player 8, og JavaScript må være enabled. Har du allerede Flash Player 8 installert eller Javascript disabled, trykk på følgende link for å passere flash detect scriptet. Cutting Edge Productions


EFFEKTIV REKLAMELYD
På tvers av mediekanaler skaper Cutting Edge Productions effektiv reklamelyd. Vår målsetning er å fremme den beste budskapsforståelse og gjenkjennelse i våre lydproduksjoner.

Cutting Edge Productions ble stiftet i 2000 og har i dag hovedkontor i Oslo.

Cutting Edge Productions er en del av SBS Radio Norge.


RADIOREKLAME
Kreativ reklame bør også være effektiv reklame. Vi mener at reklame er til for å øke salg, kjennskap, eller endre en holdning på kort eller lang sikt. Våre kreative team har god trening i å løse kampanjer på en måte som står ut på radio. Med 20 års erfaring som reklamelydskapere har vi vært med fra starten og vet hva som fungerer on-air.


LYDPROFILERING
Lydprofilering handler om å bevisst kommunisere emosjonelt med lyd. Vi utvikler og produserer reklamemusikk for en kampanje eller en hel lydprofil for ditt selskap. Du har garantert flere kontaktpunkter der du kan bruke lyd enn du vet om selv.


LYD TIL BILDE
Produksjonsteamet i Cutting Edge Productions har lang erfaring med lyd til bilde. Vi gjør lyddesign og etterarbeid på alt fra tv-produksjoner, kortfilmer, reklamefilmer og dataspill. Våre tjenester innenfor dette feltet innbefatter foley, dubbing, voiceover, lyddesign, musikklisensiering og spesialkomponert musikk.


JINGLES FOR RADIO OG TV
Fra starten av 90 tallet har våre produsenter skapt identitetsskapende lyd for landets radio og TV stasjoner. Cutting Edge Productions har blant annet designet lyden til de største kommersielle TV-kanalene i Norge.


PRODUKSJONSELEMENTER
Cutting Edge Productions skreddersyr lydverktøy for radio og tv produksjon. Vi tilbyr spesialdesignede effekter og musikkspor for radiodj’s, lydprodusenter og multimedia designere.

Cutting Edge Productions lanserer nå Imaging Beats.


CUTTING EDGE PRODUCTIONS OSLO
Jernbanetorget 4A
Postboks 1102 Sentrum
0104 Oslo

Mail: aleksander@cep.no
Tel: +47 22 02 33 37


DESIGNBY STILK

Cutting Edge Productions, cep, lydprofilering, lyd til bilde, jingles for radio og tv, produksjonselementer, reklamelyd, reklame, radioreklame,designby stilk